Gladde cementvloer laten storten in Utrecht e.o.

Glad en strak gevlinderde cementdekvloer in de buurt van Utrecht

De cementdekvloer is mede een van de belangrijkste onderdelen van een nieuw huis of kantoor.Wij kunnen zelfs er voor zorgen dat de vloer de volgende dag beloopbaar is en zelfs na 6 dagen belegbaar met alle mogelijke bovenbedekingen. Met een mooie en degelijke vloer maakt u indruk op bezoekers en gasten en kunt u ook zelf prettiger werken of wonen. Het is daarom belangrijk om een vloer te laten leggen door een bedrijf dat veel ervaring heeft op dit gebied. Vloerenbedrijf Peter van Zandvoort in Rosmalen is het bedrijf voor het leggen van cemendekvloeren in Utrecht en omstreken. Wij hebben uitsluitend vakmensen die met een uniek systeem werken. Geen grote zakken cement en zand voor de deur, wij nemen alles mee in onze mobile mortelcentrale Zo kunnen wij snel werken en na afloop de bouwplaats ook weer helemaal netjes achterlaten. Het enigste wat nodig is is een wateraansluiting.

 

Alle cementdekvloeren strak van kelder tot dak

Bij het leggen van een goede cementvloer komt heel wat om de hoek kijken. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat deze vloer waterpas wordt gelegd en dat deze goed droog is voordat hier weer op gelopen wordt. Wij maken gebruik van een mobile mortelcentrale Wij zijn in te schakelen voor alle mogelijke soorten vloeren. Of het hier nu gaat om een standaard cementdekvloer, een zandcementvloer, een gevlinderde cementdekvloer of een strakke cementvloer, wij staan klaar om deze snel en professioneel voor u te realiseren.

 

Wilt u graag een nieuwe vloer in Utrecht en bent u op zoek naar een bedrijf dat efficiƫnt werkt? Neem dan contact op met van Zandvoort BV, inmiddels 25 ruim 25 jaar actief in het leggen van vloeren op maat..Er altijd wel een geschikte vloer te vinden voor uw bedrijf of woonhuis.