Diensten

TURBO BLOWER

PETER VAN ZANDVOORT KIEST VOOR DE MOBIELE TURBO BLOWER

Een vrachtwagen met oplegger, waarin een vloerspecie-automaat, een mortelpomp en alle materialen in gescheiden compartimenten zijn ondergebracht. Dit levert een snel en schoon systeem op met een grote dagproductie: de Mobiele Turbo Blower komt een werkplaats oprijden en verlaat deze weer aan het eind van de dag zonder het achterlaten van restmateriaal, zoals als zand, cement en lege cementzakken.

DROOGTIJDVERSNELLER

GESPECIALISEERD OP HET GEBIED VAN SNELDROGENDE TOEPASSINGEN

Peter van Zandvoort is gespecialiseerd op het gebied van sneldrogende toepassingen (droogtijdversnellers cementgebondendekvloeren). Elke opdrachtgever, architect, aannemer of vloerenlegger kent waarschijnlijk het probleem dat onder meer door de tijdrovende droogtijden van dekvloeren de planning soms moeilijk te realiseren is. Wij kunnen echter dekvloeren aanbieden die na oplevering binnen 3 dagen kunnen worden belast en gereed is voor bedekking. Het restvochtgehalte is binnen deze 3 dagen al lager dan de vereiste 2% (gemeten volgens de Cardid-Methode). Hiervoor is de vloer zeer snel gereed voor bedekking.

De voordelen van het toepassen van een droogversneller op een rij:
– Garantie voor een nauwkeurig te bepalen opleveringstermijn.
– Vermindering van de droogtijd tot 3 dagen (na 3 ├í 4 dagen belastbaar, restvochtgehalte lager dan 2%).
– Droogtijdversneller met ge├»ntegreerde vezelwapening naar keuze (6 en 12 mm).
– Terugkeren van vocht wordt nagenoeg uitgesloten door hydrofobe eigenschappen, scheurvorming wordt geminimaliseerd.
– Milieuvriendelijk, ongevaarlijk voor de gezondheid en oplosmiddelvrij.

KUNSTHARSVLOEREN

WIJ LEGGEN ALLE MOGELIJKE KUNSTHARS VLOEREN

Vloerenbedrijf P. van Zandvoort is thuis in het gehele traject van de beoordeling van de ondervloer, met het daarbij behorende advies tot en met de uitvoer hiervan. We denken graag mee over de mogelijkheden voor uw vloer, we gaan geen uitdaging uit de weg. Of het nu nieuwbouw of renovatie is u krijgt een goed onderbouwd advies,en natuurlijk een vloer waar u en wij trots op kunnen zijn. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren van uw bestaande kunsthars/bedrijfsvloer.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN BIJ VAN ZANDVOORT VLOEREN?