Snel & voordelig een cementdekvloer in Nijmegen laten plaatsen

Voor nieuwbouw en renovatieprojecten is P. Van Zandvoort uw specialist in het aanbrengen van afwerkvloeren. Ons vloerenbedrijf is gevestigd in Rosmalen, maar onze mortelinstallatie komt ook voor het plaatsen van een cementdekvloer of zandcementvloer in Nijmegen en omgeving.

 

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van topkwaliteit dekvloeren met een versnelde droogtijd. Dat betekent dat projectontwikkelaars en bouwbedrijven snel verder kunnen werken waardoor ze kunnen voldoen aan vlotte oplevertermijnen. Onze klanten profiteren van de nieuwste innovaties op het gebied van cementvloeren en uiteraard brengen wij onze vloeren snel, netjes, restvrij en met garantie aan. Schade aan een bestaande vloer of advies nodig over de juiste afwerking, bijvoorbeeld in combinatie met een vloerverwarming voor op kantoor? Ook dan zijn wij in te schakelen voor deskundig advies.

 

Professionele dekvloeren en afwerkvloeren

Ons vloerenbedrijf is al vele jaren een belangrijke speler in de bouwwereld en combineert vakmanschap met moderne technologie. Behalve in Noord-Brabant zijn wij voor het plaatsen van een cementdekvloer in Nijmegen en omstreken ook op diverse bouwlocaties te vinden.

Ons vakmanschap wordt gewaardeerd door de snelle levering van diverse soorten afwerkvloeren, ons oog voor detail en onze flexibele werkwijze waarbij we vooral inzetten op versnelde droogtijden. Zo beschikt ons bedrijf over een innovatieve techniek met droogtijdversnellers waardoor de droogtijd kan worden verkort tot drie dagen. Het restvochtgehalte is daarbij zelfs minder dan de vereiste 2%, wat betekent dat bouwprojecten snel kunnen worden voortgezet. Bovendien zijn de droogmiddelen die we gebruiken milieuvriendelijk, 100% oplosmiddelvrij en dus niet schadelijk voor de gezondheid.

 

Innovatieve aanpak

Klanten kunnen rekenen op een efficiënt productieproces, omdat ons bedrijf werkt met een mobiele mortelinstallatie met meesturende assen. Dit is een verrijdbare oplegger met een unieke alles-in-een vloerspecie-installatie. Deze zorgt er niet alleen voor dat het proces uiterst nauwkeurig kan worden uitgevoerd, dagelijks kunnen we zo grote hoeveelheden cement verwerken waarbij hoeveelheden precies kunnen worden afgestemd op het te behandelen oppervlak. Zo wordt onnodige verspilling voorkomen en kan ook een constante kwaliteit van de mortel worden gegarandeerd.

 

Zandcementvloer in Nijmegen en andere kwaliteitsvloeren

P. Van Zandvoort kan naast het plaatsen van een zandcementvloer in Nijmegen en omstreken ook andere typen afdekvloeren leveren, zoals kunstharsvloeren, siergrindvloeren, gietvloeren, troffel en mortelvloeren, industrievloeren, marmerstone, coatingvloeren en coatingwanden. Voor de behandeling van ieder type vloer hebben we passend advies, zowel voor woonhuizen als kantoren en industriële objecten.

 

Informatie aanvragen

Kennismaken met onze aanpak, informatie aanvragen of direct een afspraak maken op locatie voor een vloerenanalyse? Neem dan contact op met P. Van Zandvoort vloeren, wij beantwoorden graag al uw vragen.