Voor een cementdekvloer in Nieuwegein moet u bij Van Zandvoort zijn

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in de aanleg van een cementdekvloer rond Utrecht? Dan is vloerenbedrijf Van Zandvoort een uitstekende optie. Met ruim 25 jaar ervaring in de aanleg van vloeren op maat zijn wij een begrip op dit gebied. Vanuit ons bedrijf in Rosmalen bedienen wij klanten uit de wijde omgeving. U kunt voor een zandcementvloer in Nieuwegein dan ook altijd rekenen op ons vakmanschap. Of het nu gaat om een woning of kantoor, wij staan garant voor een perfecte vloer.

 

Voor een cementdekvloer in en rond Utrecht moet u bij Van Zandvoort zijn. Vloerenbedrijf Van Zandvoort biedt verschillende diensten aan. Zo maken wij onder meer gebruik van een droogtijdversnellers. Hiermee wordt de droogtijd voor een zandcementvloer aanzienlijk verkort tot slechts 3 of 4 dagen. Daarnaast kunt u rekenen op een zeer laag restvochtgehalte dat ruim onder de vereiste norm van 2% uitkomt. Het voordeel van het gebruik van een droogtijdversneller voor het aanleggen van een cementdekvloer in Nieuwegein en omstreken is dan ook dat de opleveringstermijn op deze manier veel nauwkeuriger kan worden bepaald. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om een goede planning te maken voor vervolgwerkzaamheden zoals de bekleding van de vloer.

 

Van Zandvoort maakt ook gebruik van een mobile mortelcentrale die een uitstekende dienst bewijst bij het aanleggen van een vloer. Bij deze mobiele turbo blower moet u denken aan een vrachtwagen die onder meer is uitgerust met een vloerspecie-automaat en een mortelpomp. Deze turbo blower maakt een snelle en schone manier van werken mogelijk. De wagen rijdt ’s morgens de werkplaats op en wanneer deze aan het eind van de dag weer vertrekt, laat hij de werkvloer helemaal schoon achter. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over het restafval zoals zakken, cement en zand.

 

Bij de aanleg van een zandcementvloer werken wij met allerlei innovatieve toepassingen. Dit heeft als doel om de belasting op de werkvloer waar mogelijk te verminderen. Om te voorkomen dat onze werknemers de hele dag op hun knieƫn moeten zitten, met negatieve gevolgen voor de gewrichten, hebben wij een speciale afvlakmachine ontwikkeld. Deze machine zorgt ervoor dat onze medewerkers hun arbeid in een natuurlijke houding kunnen verrichten. Dit maakt ons bedrijf tot een moderne, bewuste onderneming die investeert in zijn werknemers en in de toekomst van de bouw.