Een cementdekvloer voor uw woning in Den Bosch

Een vloer naar keuze leggen in uw nieuwbouwwoning in Den Bosch? Dan heeft u eerst een goede cementdekvloer nodig. Deze vloerlaag bedekt de ondervloer en egaliseert oneffenheden. Hierdoor is iedere vloer, van een gietvloer tot laminaat of tegels, te plaatsen.

 

Het verschil tussen een cementdekvloer en een betonvloer


De begrippen cementdekvloer en betonvloer kunnen gemakkelijk door elkaar gehaald worden. Toch zijn ze compleet verschillend. De gladde cementvloer is een dekvloer en de betonvloer is een afwerkvloer die ook wel bekendstaat als de cementgebonden gietvloer. De betonvloer is geschikt voor diegenen die graag de cementlook in hun woning integreren. Deze vloerlaag is boven de gladde cementvloer te plaatsen en heeft veel voordelen. Zo is het naadloos, gemakkelijk schoon te maken en zeer duurzaam.

Waarom een dekvloer laten plaatsen?


Een draagvloer laat vaak veel speelruimte voor de gewenste maatvoering. Om de vloer op het juiste peil te brengen, is een dekvloer noodzakelijk. Met deze dekvloer werken we leidingen weg en we egaliseren de ondergrond voor uw afwerkvloer, zodat er geen oneffenheden of hoogteverschillen te zien zijn. Wij helpen u graag met het plaatsen van een cementvloer in Den Bosch en omgeving. Met behulp van onze turboblower en droogtijdversnellers gaan wij zorgvuldig en snel te werk. Neem contact op of vraag direct een offerte aan.